Методологія наукових досліджень: посібник-практикум для виконання лабораторних робіт - Надикто, Володимир Трохимович; Надыкто, Владимир Трофимович; Nadykto, Volodymyr; Чорна, Тетяна Сергіївна; Черная, Татьяна Сергеевна; Chorna, Tetiana (Мелітополь: Люкс, 2020)
Посібник-практикум призначено для вивчення та практичного засвоєння знань з основ організації та проведення наукових досліджень з використанням різних методологічних підходів. Посібник-практикум призначений для магістрів, аспірантів і наукових співро-бітників, які здійснюють свою діяльність як у сільськогосподарській, так і інших галузях народного господарства.
Keywords: посібник-практикум; наукова діяльність; лабораторні заняття; наукові дослідження