Тяговий опір коливального робочого органа викопувального плуга - Кольцов, Микола Павлович; Кольцов, Николай Павлович; Koltsov, Mykola; Матковський, Олександр Іванович; Матковский, Александр Иванович; Matkovskyi, Oleksandr (ТДАТУ, 2013)
UK: У статті наводиться методика розрахунку тягового опору коливального робочого органу для викопування саджанців плодових культур. RU: В статье приводится методика расчета тягового сопротивления колеблющегося рабочего органа для выкопки саженцев плодовых культур. EN: The article deals with the methods of calculating the traction resistance of the oscillating working body for digging up seedlings of fruit crops.
Тяговое сопротивление колебательного рабочего органа выкопочного плуга
Traction resistance of the oscillatory working body of undercutter
Keywords: тяговий опір; коливальний розпушувач; сепаратр; викопування саджанців; саджанці; плодові культури; вирощування плодових культур; викопувальний плуг