Системи синтезу частот дистанційного вимірювання діелектричних параметрів біологічних об’єктів - Федюшко, Ю. М.; Сілі, Іван Іванович; Сили, Иван Иванович; Sili, Ivan; Марисюк, А. П. (НУБіП, 2014)
UK: Проаналізовано основні функціональні параметри систем синтезу частот, надвисокого частотного діапазону рефлектометричних сис-тем дистанційного визначення діелектричних параметрів біологічних об'єктів. EN: The article is devoted the analysis of basic functional parameters of the systems of synthesis of frequencies, sverkhvysokogo frequency range of the reflektometric systems of the controlled from distance determination of dielectric parameters of biological objects.
Keywords: біологічний об'єкт; діелектричні властивості; спектроскопія