Проблеми і перспективи функціонування вітчізняного ринку цінних паперів - Жерепа, М. (ТДАТУ, 2020)
На сьогодні для України вкрай важливим є оздоровлення фінансового сектора взагалі та формування прогресивного, ефективного ринку цінних паперів. Впровадження та імплементація міжнародних стандартів і законодавчих актів, які без порушень і викривлень регулювали б діяльність на вітчизняному фінансовому ринку і фондовій біржі, поступово розвиваючи та роблячи більш цивілізованим корпоративний сектор вітчизняної економіки.
Keywords: ринок цінних паперів; фондовий ринок; деривативи; цінні папери; економіка