Методика побудови занять з фізичного виховання в умовах вищого навчального закладу - Хассай, Д. В.; Нестеров, Олексій Сергійович; Нестеров, Алексей Сергеевич; Nesterov, Oleksii; Артеменко, Володимир Володимирович; Артеменко, Владимир Владимирович; Artemenko, Volodymyr (ЧНПУ, 2011)
UK: У статті розглядається проблема побудови занять з фізичного виховання в умовах Таврійського державного агротехнологічного університету (ТДАТУ). RU: В статье рассматривается проблема построения занятий по физическому воспитанию в условиях Таврического государственного агротехнологического университета (ТГАТУ). EN: The article dials with the method of physical education’s lessons composition in the Tavrian state agrotechnological university.
Методика построения занятий по физическому воспитанию в условиях высшего учебного заведения
Method of physical education’s lessons composition in high school
Keywords: комплексне тренування; аеробна система; фізіологія; анатомія; гігієна; теорії і методики фізичного виховання і спорту; комплексная тренировка; аэробная система; complex training; aerobic system