Інтегровані маркетингові комунікації мережі ресторанів «Lviv Croissants» - Плясецька, В. Р.; Легеза, Дар'я Георгіївна; Легеза, Дарья Георгиевна; Legeza, Daria (Мелітополь: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2019)
У різні часи були висунуті різні теорії впливу маркетингових комунікацій на розвиток бренду підприємств. Свого часу Reid висунув теорію посилення бренду через інтегровані маркетингові комунікації (Reid, M., 2002) [1]. Інтегровані маркетингові комунікації, за його визначенням, мають відношення до стратегічного менеджменту з метою розвитку та функціонування бренду. З точки зору представлення національного бренду інтегровані маркетингові комунікації повинні доносити споживачу інформацію за сьома елементами: сектор, місто організації, модель бізнесу, стратегію, природу, чистоту та цільову аудиторію (Dinnie, K., Melewar, T., Seidenfuss, K., &Musa, G., 2010) [2]. Названі елементи формують комплексну структуру підприємства, в якій всі елементи мають бути взаємоузгодженими
Keywords: маркетингові комунікації; «Lviv Croissants»