Програмний модуль для комп’ютерного моделювання робочих профілів кулачків зубозаточувальних верстатів - Мацулевич, Олександр Євгенович; Мацулевич, Александр Евгеньевич; Matsulevych, Oleksandr; Вершков, Олександр Олександрович; Вершков, Александр Александрович; Vershkov, Oleksandr; Щербина, Віктор Михайлович; Щербина, Виктор Михайлович; Shcherbyna, Viktor; Пихтєєва, Ірина Вікторівна; Пыхтеева, Ирина Викторовна; Pykhtieieva, Iryna; et al. (ТДАТУ, 2021)
Розроблене програмне забезпечення для моделювання функціональних поверхонь кулачкових механізмів заточувальних верстатів, які мають низьку обертальну швидкість. Використання пропонованого оригінального програмного продукту дозволяє зменшити витрати часу на дослідження задачі профілювання. Всі розрахунки проводяться в автоматичному режимі. Участь проектувальника в процесі розрахунків вдалося звести до необхідного мінімуму.
Keywords: механічні копіювальні пристрої; моделювання профілю кулачків; профіль кулачка; кулачкові механізми; ЧПУ 3К-327 Тайга; процес комп’ютерного моделювання профілю кулачка