Класифікація технологічних процесів на елеваторах за енергетичними показниками - Жук, А. В. (ТДАТУ, 2020)
Одним з важливих техніко-економічних показників для оцінки роботи елеваторів єефективність використання електричної енергії в технологічному процесі зберіганнязерна. Тому питання енергетичної класифікації технологічних процесів на елеваторах є актуальними.
Keywords: елеватори; показник енергоємності; очистка зерна; технологічні операції; сушка зерна; транспортування зерна