Тестовий комплекс з дисципліни «Іноземна мова за фаховим спрямуванням» (англійська), спеціальність 201 «Агрономія», СО «Бакалавр» - Шевченко, Світлана Петрівна; Шевченко, Светлана Петровна; Shevchenko, Svitlana (Мелітополь: ТДАТУ, 2020)
Обсяг бази тестових завдань з дисципліни «Іноземна мова за фаховим спрямуванням» (англійська) становить 1210 завдань.
Keywords: тести; іноземна мова; англійська мова