Розрахунки механічних передач з використанням комп’ютерних програм - Сизоненко, А. С. (ТДАТУ, 2018)
Пропонується розглянути принципи та методи сучасних комп’ютерних засобів для розрахунку механічних передач.
Keywords: табличний процесор MS Excel; Web-додаток; система APM WinMachine; КОМПАС