Іноземна мова (англійська): методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 073 «Менеджмент» (на основі повної загальної середньої освіти) денної форми навчання (2 курс) - Супрун, Олена Миколаївна; Супрун, Елена Николаевна; Suprun, Olena (ТДАТУ, 2019)
Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів 2 курсу складаються зі вступу, шести розділів: рекомендації до підготовки домашнього завдання за підручником “Navigate (B1 Pre-Intermediate)” авторів Jake Hughes та Katie Wood, рекомендації щодо роботи на навчально-інформаційному порталі, навчальні стратегії з підготовки самостійного позааудиторного читання, загальні вказівки з підготовки презентації, рекомендації з підготовки до ПМК, рекомендована література та інформаційні ресурси. Кожен розділ надає детальну інформацію щодо змісту дисципліни «Англійська мова» до кожного модулю, знайомить з навчальними стратегіями з їх підготовки, включає графіки виконання завдань та максимальну кількість балів щодо оцінювання виконаних завдань (для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 073 «Менеджмент» на основі повної загальної середньої освіти) денної форми навчання).
Keywords: методичні рекомендації; іноземна мова; менеджмент; самостійна робота студентів