Архітектура ЕОМ: навчальний посібник - Чураков, А. Я.; Шаров, Сергій Володимирович; Шаров, Сергей Владимирович; Sharov, Sergii; Строкань, Оксана Вікторівна; Строкань, Оксана Викторовна; Strokan, Oksana (Мелітополь: РВЦ МДПУ, 2012)
У навчальному посібнику описується структура сучасного персонального комп’ютера, його основні блоки та периферійні пристрої (принтери, сканери тощо). Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних педагогічних закладів, які вивчають дисципліну “Архітектура ЕОМ”, а також для викладачів, які забезпечують навчальний процес з даної дисципліни. Посібник може бути корисним для широкого кола читачів, які цікавляться внутрішнім устроєм персонального комп’ютера та периферійних пристроїв.
Keywords: навчальні посібники; комп'ютерна техніка; блок живлення; процесор; BIOS; електронна пам'ять