Обґрунтування процесу глибокого обробітку ґрунту сільськогосподарським знаряддям копального типу - Клецко, І. М.; Мітков, Василь Борисович; Митков, Василий Борисович; Mitkov, Vasyl (ТДАТУ, 2018)
Вдосконалення процесу механічного обробітку ґрунту способом копання шляхом розробки нового робочого органу.
Keywords: ґрунт; землеробство; обробітка ґрунту; копання; копач ТДАТУ