Недоліки геотермальної енергетики - Мехтієва, С. М. (My University, 2021)
Розвиток альтернативних джерел живлення та систем електричної генерації обумовлений рядом труднощів, однак саме зусилля, спрямовані в цьому напрямку в потенціалі здатні забезпечити енергетичну незалежність України.
Keywords: поновлювані джерела енергії; геотермальна енергетика