Опис до патенту на корисну модель № 108476 "Фільтр очищення дизельного біопалива" - Журавель, Дмитро Павлович; Журавель, Дмитрий Павлович; Zhuravel, Dmytro; Вороновський, Ігор Богданович; Вороновский, Игорь Богданович; Voronovskyi, Ihor; Петренко, Костянтин Григорович; Петренко, Константин Григорьевич; Petrenko, Kostiantyn (Державна служба інтелектуальної власності України, 2016)
Фільтр очищення дизельного біопалива містить корпус з верхньою та нижніми кришками, вхідний та вихідний патрубки, фільтруючий елемент, що містить фільтруючий, коагулюючий, водо-відштовхувальний шари. Фільтр оснащено нагрівальним елементом, який встановлено між внутрішньою поверхнею корпусу і фільтруючим елементом
Keywords: фільтр очищення; дизельне біопаливо; вхідний патрубок; вихідний патрубок; фільтруючий елемент; фільтруючий шар; коагулюючий шар; водовідштовхувальний шар; фільтр; нагрівальний елемент; машинобудування; дизельний двигун; очищення біопалива; механічні домішки