Транспортне забезпечення логістичних технологій - Єльцов, С. (ТДАТУ, 2021)
Транспорт в економіці країни відіграє важливу самостійну роль саме як єдина національна транспортна система, що виконує перевізну роботу, доставляючи засоби виробництва на підприємства, бере участь в перевезеннях і, нарешті, доставляючи готову продукцію до місця споживання.
Keywords: транспортні витрати; транспортна система; транспортні послуги; лізинг; інфраструктура