Аналіз новітніх пристроїв для гомогенізації молока - Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Вершков, Олександр Олександрович; Вершков, Александр Александрович; Vershkov, Oleksandr; Антонова, Галина Володимирівна; Антонова, Галина Владимировна; Antonova, Halyna (My University, 2017)
UK: Робота присвячена аналізу новітніх пристроїв для гомогенізації молока з метою встановлення найбільш ефективних та економічних механізмів для диспергування. RU: Работа посвящена анализу новейших устройств для гомогенизации молока с целью установления наиболее эффективных механизмов для диспергирования. EN: The work is devoted to the analysis of the latest devices for homogenization of milk in order to establish the most effective and economical mechanisms for dispersing.
Анализ новейших устройств для гомогенизации молока
Analysis of new devices for milk homogenization
Keywords: молоко; гомогенізатор; диспергування; ступінь гомогенізації; жирові кульки; градієнт швидкості; новітні пристрої; емульсії