Лінійні електричні кола постійного струму: навчальний посібник - Вовк, Олександр Юрійович; Квітка, Сергій Олексійович; Попова, Ірина Олексіївна (Запоріжжя : ВПЦ «Люкс», 2023)
У навчальному посібнику представлено матеріал з лінійних електри чних кіл постійного струму, який розглядається на базі електромагнітних явищ. Наведено базові поняття електротехніки, закони електричних кіл, одиниці електричних величин, елементи електричних кіл, їх умовні графі чні та літерні позначення. На прикладах певних розрахункових схем розг лянуто існуючі методи і принципи розрахунків нерозгалужених та розга лужених лінійних кіл постійного струму. Навчальний посібник призначений для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», але може використовуватись й іншими учасниками освітнього процесу.