Золотий фонд наукової бібліотеки. Вип. 3: Рідкісні і цінні видання сільськогосподарської тематики : науково-бібліографічний покажчик - Прусенко, Ольга Миколаївна; Прусенко, Ольга Николаевна; Prusenko, Olha; Семенюк, Наталя Михайлівна; Семенюк, Наталья Михайловна; Semeniuk, Natalia (ТДАТУ; наук. бібліотека, 2016)
Даний покажчик містить в собі перелік рідкісних видань, які є в фондах наукової бібліотеки. Покажчик буде цікавим науковцям, викладачам та студентам ТДАТУ
Keywords: золотий фонд; книги; покажчик