Удосконалення технології внесення мінеральних добрив машиною МВД-0,5АМ - Захарченко, А. О. (ТДАТУ, 2018)
Запропонована схема агрегату забезпечить виконання агротехнічних вимог щодо часу загортання добрив у ґрунт, та при цьому очікується менше ущільнення ґрунту за рахунок зменшення кількості проходів агрегату по полю (один прохід замість двох) і зменшення витрат на пальне для двох технологічних операцій.
Keywords: мінеральні добрива; загортання в ґрунт; культиватор КШУ-12; трактор Т-150К; машина МВД-0,5АМ