Дослідження розмірно – масових параметрів посівного матеріалу плодових кісточкових культур - Бондаренко, Лариса Юріївна; Бондаренко, Лариса Юрьевна; Bondarenko, Larysa (ТДАТА, 2006)
Робота присвячена дослідженню розмірно - масових параметрів кісточок вишні, черешні, абрикоса й аличі. Наведено критерії розподілу та визначеноякісні інтервалипараметрів кісточок
Keywords: розмірно - масові характеристики; калібрування насіння; параметри кісточкових культур; якісний інтервал