Прогнозування якості відновлювальних деталей автомобілів при абразивній обробці - Гулевський, Вадим Борисович; Гулевский, Вадим Борисович; Hulevskyi, Vadym; Богатирьов, Ю. О. (Харків: ХНТУСГ, 2015)
UK: Запропоновано аналіз підвищення якості ремонту деталей автомобілів при абразивній обробці, за рахунок прогнозування досягнення заданих характеристик поверхні. RU: Предложен анализ повышения качества ремонта деталей автомобилей при абразивной обработке, за счет прогнозирования достижения заданных характеристик поверхности. EN: Offers an analysis to improve the quality of repair of car parts for abrasive processing, by predicting the achievement of predetermined surface characteristics.
Прогнозирование повышения качества восстанавливаемых деталей автомобилей при абразивной обработке
Prognostication of upgrading of refurbishable details of cars at abrasive treatment
Keywords: якість; деталі автомобілів; абразивна обробка; ремонт деталей; капітальний ремонт