Якість продукції як один із критеріїв конкурентоспроможності сільскогосподарської продукції регіонального агропромислового виробництва - Нестеренко, Світлана Анатоліївна; Нестеренко, Светлана Анатольевна; Nesterenko, Svitlana (ТДАТУ, 2011)
UA: В даній статті розглядаються певні критерії показника конкурентоспроможності продукції по яких оцінюються і встановлюються відмітні особливості продукції при просуванні його на ринок або до конкретного споживача. EN: In this article the certain criteria of index of competitiveness of products are examined for which estimated and set distinctive features of products at advancement of him to the market or to the concrete user.
Keywords: конкурентоспроможність; ринок; споживач; організації; сировина; якість молока; якість м'яса