Тенденції розвитку мобільних енергетичних засобів в розвинених країнах - Болтянський, Олег Володимирович; Болтянский, Олег Владимирович; Boltianskyi, Oleh; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (My University, 2020)
Технiчний прогрес у сiльськогосподарському виробницвi, перш за все, залежить вiд енеретичних засобiв.
Keywords: енергетичний засіб; повноприводна машина; удосконалення камер згоряння; впровадження розпилювачiв; багатофункцiональні бортові комп'ютери