Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали І Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції - (:unkn) unknown (Мелітополь: ТДАТУ, 2020)
У збірнику представлені матеріали міжнародної науково-практичної конференції за результатами досліджень щодо технічного забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі. Збірник тез є частиною науково-дослідних тем Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного «Розробити технічні засоби для приготування кормів та компостної суміші» (номер держреєстрації 0116U002721), «Розробка технологій та апаратів для очищення та контролю від забруднення поливної води, робочих та мастильних рідин» (номер державної реєстрації НДР 0116 U 002743) та «Розробка електротехнологічного комплексу і технічних засобів для підвищення якості паливно-мастильних матеріалів» (номер державної реєстрації НДР 0116 U 002723). Матеріали призначені для наукових співробітників, викладачів, студентів й аспірантів вищих навчальних закладів, фахівців і керівників сільськогосподарських та переробних підприємств АПК різної організаційно-правової форми, працівників державного управління, освіти та місцевого самоврядування, всіх, кого цікавить проблематика технічного забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі. Відповідальність за зміст наданих матеріалів, точність наведених даних та відповідність принципам академічної доброчесності несуть автори. Матеріали видані в авторській редакції.
Keywords: електронна підготовка води; інновації сучасного будівництва; агропромисловий комплекс Херсонщини; застосування нанотехнологій; перспективы развития парка силовых трансформаторов; схемы замещения трансформатора; звезда-двойной зигзаг с нулевым проводом; модернізація сільського господарства; еко-інновації; аграрний сектор економіки; процес метанового бродіння; консервирование пищевых продуктов; види палив; создание технопарков; агропромисловий комплекс України; механизация возделывания картофеля; моделювання механічних передач; підвищення паливної економічності; расчет мощности электропривода самоходного кормораздатчика; дослідження експериментального зразка борони; определение параметров холодильной установки; система удобрення насінницьких посівів; розвиток галузі свинарства; биогаз; диэлектрическое сортирование семян