Напрямки використання комп’ютеризованих систем діагностування - Шаров, Сергій Володимирович; Шаров, Сергей Владимирович; Sharov, Sergii (My University, 2021)
UK: На сьогодні інформаційно-комунікаційні технології є одним із вагомих факторів розвитку виробництва, економіки, суспільства тощо. Актуальним є виявлення напрямків використання комп’ютеризованих систем для діагностування стану об’єктів та їх показників. RU: Сегодня информационно-коммуникационные технологии являются одним из весомых факторов развития производства, экономики, общества и т. д. Актуально выявление направлений использования компьютеризированных систем для диагностирования состояния объектов и их показателей. EN: Today, information and communication technologies are one of the important factors in the development of production, economy, society and more. It is important to identify areas for the use of computerized systems to diagnose the state of objects and their performance.
Направления использования компьютеризированных систем диагностирования
Areas of use of computerized diagnostic systems
Keywords: діагностування; комп’ютерні системи; тестування; диагностирование; компьютерные системы; тестирование; diagnostics; computer systems; testing