Природосумісна малобюджетна установка для утілізації органічних відходів людини в умовах післявоєнного відновлення України для підсобних господарств та сільських громад: особистий досвід та рекомендації. - Сабо, Андрій Георгійович (Переяслав, Університет Григорія Сковороди у Переяславі, 2023)
У статті розглядається доцільність впровадження природосумісної технології для утилізації органічних відходів в умовах післявоєнного відновлення України. Автор ділиться своїм досвідом спорудження та експлуатації малобюджетних біореакторів для використання в умовах підсобних господарств.
Keywords: органічні відходи; компостування; біореактор; експлуатація