Впровадження методу аналізу ситуацій для професійно-орієнтовного навчання студентів-енергетиків - Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna; Курашкін, Сергій Федорович; Курашкин, Сергей Федорович; Kurashkin, Serhii (My University, 2020)
UK: У статті розглядаються проблеми впровадження інноваційних методів та технологій в навчально-виховний процес ВНЗ. Визначається сутність даного методу як освітньої технології професійного навчання студентів-енергетиків, та його основні елементи. EN: The problems of innovative methods introduction and technologies in educational process of higher education are considered in the article. The point of “case method” as an educational technology of students professional training in energetics, and its main elements are determined.
Keywords: кейс-метод; інноваційні технології навчання; інтерактивне навчання; case method; innovative learning technologies; interactive learning