Опис до патенту на корисну модель № 147111 "Зерносховище" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Паламарчук, Ігор Павлович; Паламарчук, Игорь Павлович; Palamarchuk, Ihor; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna; et al. (Державне підприємство "Український інститут інтелектуальної власності", 2021)
Зерносховище містить зовнішню огорожу, піддони для зернової маси, зернову масу, вентилятори, колектори, стійки піддонів. Між вентиляторами та колекторами встановлено імпульсні пневмогенератори, вентилятори розмішено опозитно з протилежних боків піддонів, з утворенням робочої пневмодинамічної хвилі.
Keywords: зерносховище; піддони для зернової маси; зернова маса; вентилятори; колектори; пневмогенератори; корисна модель