Аналіз методів передпосівної обробки насіннєвого матеріалу - Попрядухін, Вадим Сергійович; Попрядухин, Вадим Сергеевич; Popriadukhin, Vadym (ТДАТУ, 2021)
Аналіз показує, що якісна передпосівна обробка насіння зернових дозволяє зберегти до 20% врожаю, тому виходячи з умов роботи при передпосівному обробітку насіннєвого матеріалу, існуючі методи задовольняють умовам технологічного процесу передпосівної обробки насіння зернових.
Keywords: розвиток виробництва зернових; заходи захисту рослин; біологічний захист; використання мікробіологічних препаратів; пестициди