Опис до патенту на корисну модель № 57037 "Культиватор" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii (Державний департамент інтелектуальної власності, 2011)
Культиватор, що включає причіпний пристрій, раму з приєднаними до неї секціями культиваторних лап з копіювальними колесами, який відрізняється тим, що він обладнаний гідроструминною установкою для розрізання матеріалів, соплові головки якої встановлені на носках лап
Keywords: сільськогосподарське машинобудування; машини для обробітку та розпушування ґрунту; обробіток міжрядь просапних культур, кущів та виноградників