Результати дослідження раціональних розмірів вертикального аспіраційного каналу сепаратора насіння сільскогосподарських культур - Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchеv, Serhii; Колодій, Олександр Сергійович; Колодий, Александр Сергеевич; Kolodii, Oleksandr (ХНТУСГ ім. Петра Василенка, 2014)
UK: Наведені результати дослідження раціональної довжини вертикального аспіраційного каналу сепаратора. EN: In this article is introduced the results of issuing of the sizes of vertical aspiration separator canal
Тhe result of the issuing of the rational sizes of vertical aspiration separator canal of the agricultural culture seeds
Keywords: сепаратор насіння; аспіраційний канал