Сутність та необхідність розвитку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників - Гришко, Р. С. (Покровськ: ДонНТУ, 2019)
Автотранспортне страхування необхідно розглядати як комплекс страхових послуг, спрямованих на захист майнових та особистих інтересів як самих власників автотранспортних засобів, так і третіх осіб (вигодонабувачів), які є безпосередніми учасниками дорожнього руху. Одним із видів автотранспортного страхування є обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів
Keywords: автотранспортне страхування; ризики; страхові послуги; страховий поліс; транспортні засоби