Акт встановлення Приладу HydroFLOW Custom 14” на трубопровід подачі води на систему охолодження компресорів (паросилового) цеху № 18 центральної компресорної станції ПрАТ «Запоріжабразив»: авторське свідоцтво на твір - Бережецький, О. В.; Кюрчев, Володимир Миколайович; Кюрчев, Владимир Николаевич; Kiurchev, Volodymyr; Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii (ТДАТУ, 2021)
Спеціалістами ТОВ «САВ КОМПЛЕКТ» та офіційними представниками виробника обладнання ТОВ «ЕНЕРДЖІ СТОРЕДЖ» 16.09.2021 р. було встановлено прилад системи водопідготовки HydroFLOW Custom 14” на трубопровід подачі води на систему охолодження компресорів (паросилового) цеху № 18 центральної компресорної станції ПрАТ «Запоріжабразив».
Keywords: трубопровід подачі охолоджуючої води; прилад системи водопідготовки; охолодження компресорів; антивандальний кожух