АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2017)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у квітні.
Keywords: екскурсія на підприємство; профорієнтація; писанки; іноземні гості; навчально-виробнича практика; акції; ювілей факультету агротехнологій та екології; конкурс