Робочий звіт щодо підсумків виробничих випробувань тестового приладу електронної водо підготовки «HydroFLOW» на системі охолодження маслованни підшипнику та електродвигуна насосної станції № 20 бризкальних басейнів циркуляційної системи ВП «Запорізька АЕС» ДП «НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ» - Андріанов, О. А.; Бережецький, О. В.; Ваврикович, В. М.; Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii; Щелкунов, В. І. (ТОВ «САВ КОМПЛЕКТ», 2021)
Даний Робочий звіт є приватною інтелектуальною власністю осіб-розробників та використовується ними вільно на власний розсуд. Загальна актуальність і перспективність обраної теми наукових досліджень і промислових випробувань приладу «HydroFLOW» пов'язана з глобальним потеплінням і загальним екологічним трендом на посилення боротьби за зменшення навантаження на навколишнє середовище з боку промислових та енергетичних підприємств; подорожчанням енергоносіїв, збільшенням плати за використання природних ресурсів (перш за все - води) та скиди шкідливих речовин; глобальними кліматичними змінами, які призводять до суттєвих змін характеру стоку за 12 місяців та внутрішньорічного розподілу водного стоку річок на території України.
Keywords: HydroFLOW; Запорізька АЕС; навколишнє середовище; використання природних ресурсів; підземні води; технічне водопостачання; представники зооперіфітона; кліматичні зміни; атомні електричні станції; системи охолодження; швидкість води; теплопровідність; загроза біологічного обростання