Конкурентоспроможність підприємств АПК в Україні - Михайлова, М. (My University, 2019)
Ефективна діяльність та функціонування аграрних підприємств на економічному ринку залежить від їх конкурентоспроможності. Тому підвищення конкурентоспроможності виробництва в АПК має стати одним із найважливіших пріоритетів агропромислової політики України.
Keywords: конкурентоспроможність; аграрні підприємства