Особливості дрес-коду сучасного менеджера - Клімова, А. С.; Плотніченко, Світлана Романівна; Плотниченко, Светлана Романовна; Plotnichenko, Svitlana (ТДАТУ, 2018)
Для успішної діяльності будь-якої компанії, її робота повинна бути організована таким чином, щоб солідність, серйозність підходу до справи одразу кидалися в очі відразу після того, як потенційний клієнт переступає поріг офісу. Це враження створюється завдяки цілому комплексу складових, в числі яких і зовнішній вигляд співробітників. Один з найголовніших серед них – це менеджер. Він є авторитетом і на нього порівнюються інші працівники. Дані обставини обумовлюють актуальність теми дослідження.
Keywords: менеджер; дрес-код; імідж керівника; правило дрес-коду