Опис до патенту на корисну модель № 30697 "Пристрій для обробки зерна ультразвуком у потоці" - Діордієв, Володимир Трифонович; Диордиев, Владимир Трифонович; Diordiiev, Volodymyr; Кашкарьов, Антон Олександрович; Кашкарев, Антон Александрович; Kashkarov, Anton (Державний департамент інтелектуальної власності, 2008)
Пристрій для обробки зерна ультразвуком у потоці, що містить корпус, всередині якого розташований розподільник потоку у вигляді конуса, ультразвуковий генератор і підсилювач коливань, який відрізняється тим, що розподільник потоку має у своїй основі увігнуті лінзи, розташовані напроти підсилювача коливань
Keywords: обробка зерна ультразвуком; розподільник потоку; ультразвуковий генератор; підсилювач коливань; кормоприготування; комбікормова промисловість; передпосівна обробка зерна