Дослідження системи факторів в розвитку концепції енергозбереження агропромислового комплексу - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (ТДАТУ, 2020)
Виявлена система факторів може послужити основою для розробки методики формування механізму управління енергоефективністю агропромислового комплексу.
Keywords: енергоресурси; енергетика; енергозбереження; управління енерговитратами; енергоефективність; використання енергоресурсів