Порівняльний аналіз плодючості бичка кругляка Neogobius melanostomus (Pallas, 1814) за різних умов солоності - Ткаченко, Марія Юріївна (My University, 2013)
Відповідно до умов навколишнього середовища спостерігається зміна значень індивідуальної плодючості бичка-кругляка. Дане питання в подальшому слід розглядати у контексті умов живлення (його калорійності й видового складу), що теоретично різниться у водоймах з такими різними умовами існування.
Keywords: бичок-кругляк; дослідження показників плодючості; Каховське водосховище; Обиточна затока; показник солоності; Азово-Чорноморський басейн; нерест; ікрометання