Податки у міжнародній торгівлі, їх класифікація - Бас, Д. П.; Кучеркова, Світлана Олександрівна; Кучеркова, Светлана Александровна; Kucherkova, Svitlana (НМетАУ, 2020)
Необхідно зазначити про нововведення в системі податкового законодавства України, які наводять певні зміни у оподаткуванні міжнародної та внутрішньої торгівлі країни.
Keywords: міжнародна торгівля; впровадження політики протекціонізму; види податків; митний тариф