Управління проектом «Створення сайту компанії» - Лебедка, А. А.; Андрєєва, Лариса Олександрівна; Андреева, Лариса Александровна; Andrieieva, Larysa (ТДАТУ, 2021)
Управління проектом є не простою, кропіткою справою. На стадії планування необхідно врахувати всі етапи та особливості, визначити структуру проекту, розрахувати його вартість та тривалість.
Keywords: створення сайту; процес управління проектом; структура проекту; критичний шлях; домен; хостинг