Зміна якості поверхневого шару деталі при алмазному виглажуванні - Юдовинський, В. Б.; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchеv, Serhii; Пеньов, Олег Валентинович; Пенев, Олег Валентинович; Penov, Oleh; Мирненко, Юрій Петрович; Мирненко, Юрий Петрович; Myrnenko, Yurii (My University, 2015)
UK: У процесі обробки алмазним інструментом відбувається не лише зміцнення поверхневого шару, але і місцевий нагрів, який, при обробці загартованих сталей, виробить відпустку, понизивши зносостійкість поверхні деталі. EN: Work is devoted change of quality of superficial layer of detail at the diamond pressing.
Change of quality of superficial layer of detail at diamond pressing
Keywords: деформація поверхневого шару; алмазна обробка; місцевий нагрів; зносостійкість; температура; коефіцієнт; шлях тертя; знос