Конструктивний потенціал свята як символічної форми культури: автореферат дис. ... канд. філос. наук : 09.00.04 - Поправко, Ольга Вікторівна; Поправко, Ольга Викторовна; Popravko, Olha (My University, 2012)
На підставі концептуалізації свята як символічної форми культури системно розкрити його конструктивний потенціал із урахуванням сучасних трансформацій.
Keywords: свято; автореферат дисертації; символічна форма культури; філософія культури