Користь тривимірного комп’ютерного моделювання. Редагування - Малюков, К. О. (My University, 2020)
Всього близько чверті століття тому кожне креслення, вироблене на світ, був зроблений олівцем або тушшю. Будь-яка зміна вимагала перекреслювання. Тепер це вже історія. CAD-системи не тільки змінили методи підготовки креслень, а й внесли фундаментальні зміни в процес проектування. Технологія твердотільного моделювання в світі зараз доступна практично будь-якому інженеру. У зв'язку з цим перед проектувальниками нового покоління, сьогоднішніми студентами вузів, встають ті ж питання, що і перед їх попередниками багато років тому.
Keywords: тривимірний простір; 3D-модель; твердотільне моделювання