Адміністрування дистанційних комп’ютерів - Пихтєєва, Ірина Вікторівна; Пыхтеева, Ирина Викторовна; Pykhtieieva, Iryna; Холодняк, Юлія Володимирівна; Холодняк, Юлия Владимировна; Kholodniak, Yuliia; Михайленко, Олена Юріївна; Михайленко, Елена Юрьевна; Mykhailenko, Olena (ТДАТУ, 2021)
UK : В статті аналізується застосування системи виділеного сервера на базі архітектури Windows, оптимізація й спрощення роботи із ПК на базі дистанційного адміністратора. EN : The article analyzes the use of a system of a dedicated server based on Windows architecture, optimization and simplification of PC based on the remote administrator.
Administration of remote computers
Keywords: інноваційні технології; навчальний процес; якість навчання; конференції; educational process; графічний інтерфейс; innovative technologies; quality of training