Впровадження інноваційних методів профорієнтаційної роботи – запорука життєдіяльності закладу вищої освіти - Болтянський, Борис Володимирович; Болтянский, Борис Владимирович; Boltianskyi, Borys; Болтянська, Лариса Олексіївна; Болтянская, Лариса Алексеевна; Boltianska, Larysa (ТДАТУ, 2021)
UK : В статті розглядаються питання аналізу, пошуку, розробки та впровадження сучасних інноваційних методів профорієнтаційної роботи у закладах вищої освіти. EN : The article deals with the issues of analysis, search, development and introduction of modern innovative methods of vocational guidance in higher education institutions.
Implementation of innovative vocational guidance methods - a guarantee of life institution of higher education
Keywords: профорієнтаційна робота; інноваційні методи; впровадження; ефективність; professional work; innovative methods; introduction; efficiency