Метод аналізу ієрархій у визначенні пріоритетних напрямів інтенсифікації землеробства - Дідур, Володимир Аксентійович; Дидур, Владимир Аксентиевич; Didur, Volodymyr; Грицаєнко, Ігор Миколайович; Грицаенко, Игорь Николаевич; Hrytsaienko, Ihor; Грицаєнко, Галина Іванівна; Грицаенко, Галина Ивановна; Hrytsaienko, Halyna (My University, 2016)
UK: Розглянуті головні фактори інтенсифікації землеробства, на основі метода аналізу ієрархій визначені її пріоритетні напрями, проаналізовано зміну рівня інтенсивності землеробства України за роками, зроблені пропозиції щодо розвитку механізації. RU: Рассмотрены главные факторы интенсификации земледелия, на основе метода анализа иерархий определены ее приоритетные направления, проанализированы изменения уровня интенсивности земледелия Украины по годам, сделаны предложения по развитию механизации. EN: It is considered the main factors of intensification of agriculture, based on the method of analysis of hierarchies defined its priorities, to analyze changes in the level of intensity of agriculture in Ukraine over the years, made proposals for the development of mechanization
Метод анализа иерархий в определении приоритетных направлений интенсификации земледелия
The analytic hierarchy process in identifying priorities for intensive agriculture
Keywords: інтенсифікація землеробства; рівень інтенсивності; механізація; метод аналізу ієрархій; рівень інтенсивності землеробства; розвиток механізації; матеріально-технична база; проблеми інтенсифікації