Перспективи розвитку виробництва молока в Україні - Плотніченко, Світлана Романівна; Плотниченко, Светлана Романовна; Plotnichenko, Svitlana (ТДАТУ, 2011)
UA: Розкрито основні тенденції розвитку виробництва молока в Україні та запропоновано шляхи підвищення його ефективності. EN: The basic tendencies of manufacture of milk in Ukraine are opened and ways of increase of its efficiency are offered.
Keywords: молокопродуктовий підкомплекс; виробництво молока; молочне скотарство; молокопереробна галузь; молочні продукти; надої; молочна галузь